loading...
It’s the people, stupid
In een wereld vol emotie, gaat ‘t in ons vak steeds meer over getallen en data, liefst big. En steeds minder over mensen. Mensch - gespecialiseerd in employer en public branding - gelooft in menselijke merken. Wij weten dat mensen hechten aan karakter. Bij mensen, maar ook bij merken. Daarom begint het bouwen aan een sterk merk bij Mensch met het ontrafelen van het karakter van het merk. Met oprechte campagnes en communicatie die mens en merk verbindt als resultaat.

De CH-sessie: op zoek naar karakter.

Uit onderzoek blijkt dat menselijke merken sterke merken zijn. Ze tonen karakter en zijn daardoor onmiskenbaar zichzelf; dát maakt ze succesvol. Waar ga en sta jij voor? Wat maakt jouw merk onmiskenbaar en herkenbaar? Mensch ontwikkelde een methode om merken te helpen het karakter te vinden. Wij prikkelen je en dagen je uit om anders over jouw merk na te denken. Dat doen we op een wetenschappelijk verantwoorde manier door te kijken naar de sociale warmte, de competenties en de moraliteit van jouw merk.

De CH-sessie duurt ca. 2,5 uur en is geschikt voor maximaal 10 personen. Interesse in zo’n CH-sessie? Bel of mail met Jack de Graaff.

“Hoe meer mensen het karakter in een merk herkennen, hoe meer ze met dat merk hebben”


Voor ons is een mens een mens en geen consument of fte

Mensch bouwt samen met opdrachtgevers aan hun identiteit en merkverhaal. En van daaruit creëren we karakteristieke internal, employer en public branding campagnes. Natuurlijk met een bijpassende visuele identiteit. In ons oude winkelpand midden in een woonwijk, mixen we jong creatief talent en brede ervaring met wetenschappelijke inzichten. En proberen we elke dag invulling te geven aan de Engelse betekenis van ‘mensch’ (noun, ‘men(t)sh): a person of integrity and honor.

 

Samen met...


World Animal Protection kiest voor Mensch

by mensch 25 mei 2023

Opdracht voor identiteit en engagement. Na een korte bureauoriëntatie heeft World Animal Protection Nederland Mensch Creative Agency...

Mystery shopper zet vak van winkelmedewerker op de kaart

by mensch 9 mei 2023

Mensch ontwikkelt in opdracht van INretail imagocampagne.   Werken in een winkel wordt nog te weinig als...

Kinderopvang in Amsterdam kiest voor Mensch

by mensch 30 november 2022

De sector Kinderopvang in Amsterdam slaat samen met de Gemeente de handen ineen om werk te maken...

INretail naar Mensch

by mensch 26 oktober 2022

De retailsector gaat werk maken van zijn employer branding. Na een bureauoriëntatie heeft Koninklijke INretail Mensch Creative...


Legmeerplein 3 – 1058 NJ Amsterdam | +31(0) 20 220 37 80
info@mensch-amsterdam.com

#menschamsterdam