loading...

Ontdekdezorg week

Met trots werken we voor RegioPlus, de koepel van werkgevers in Zorg en Welzijn. Zij zijn iedere dag bezig om zij-instromers, jongeren en herintreders te interesseren om te werken in deze maatschappelijk zo belangrijke sector.

Onze eerste grote activiteit staat hiernaast. De campagne voor de Ontdekdezorg week. Bedoeld om de 1,2 miljoen medewerkers in de zorg te vragen een vriend, buurvrouw, nicht of kennis mee te nemen naar een evenement in de week. Wie zijn immers betere ambassadeurs dan de mensen die al in de sector werken?

De campagne heeft wel gelopen, met ook een online game erbij (Heb jij de Z-factor?) en een pop-up store op Utrecht Centraal. Maar letterlijk de week voordat de talloze open dagen en evenementen in het land plaats zouden vinden, van 16-21 maart, barstte de coronacrisis los. Alle fysieke evenementen werden geschrapt. De inzet van de zorg en welzijn professionals was immers elders harder nodig.

Wat niet wil zeggen dat je je niet kunt oriënteren; op ontdekdezorg.nl vind je alles wat je wil weten over werken in zorg en welzijn.

Interne communicatie
Social post werknemers
Z-factor game

bekijk ons andere werk