Mensch ontwikkelt wervingscampagne voor het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het afgelopen jaar lanceerde het Prins Bernhard Cultuurfonds de merkgedachte ‘Het begin van iets moois’. Een regel die de rol van het Cultuurfonds vertaalt: het sinds jaar en dag verbinden van mensen, werelden en dromen om op die manier keer op keer iets bijzonders te creëren.

Het zijn roerige tijden voor de cultuursector. Makers, theaters, musea; onze cultuur krijgt rake klappen. Maar ook nu kruipt cultuur waar het niet gaan kan. En kan zij meer dan ooit onze steun gebruiken. Daarom zoekt het Prins Bernhard Cultuurfonds een nieuwe generatie mecenassen die aan hun begin van iets moois willen staan.

De nieuwe campagne illustreert ‘Het begin van iets moois’, steeds met de verhalen van een mecenas  die al veel betekend heeft voor de cultuursector. Mensen zoals de initiatiefnemers van ‘Doe mee met je AOW’ en de oprichters van het 17 Dorpen Fonds. Zij laten zien dat voor eenieder die verlangt naar nieuwe ervaringen, mooie verbindingen of inspiratie ‘Het begin van iets moois’ aan de horizon gloort.

 

Bron: Adformatie